DOMAĆIN BI DA POBEGNE IZ ZONE ISPADANJA: Gost podigao formu u poslednje vreme

V.M.

22. 05. 2023. u 10:49

NIŽNjI Novgorod dočekuje Soči od 18 časova.

ДОМАЋИН БИ ДА ПОБЕГНЕ ИЗ ЗОНЕ ИСПАДАЊА: Гост подигао форму у последње време

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je u velikom problemu jer se nalazi na 14. mestu koje vodi u baraž za opstanak. Prva ekipa u ''sigurnoj luci'' je Samara koja mu beži šest bodova i morao bi da slavi ako planira da je sustigne jer su posle ovog, ostala još samo dva kola. Ispod njega na 15. poziciji nalazi se Himki koji zaostaje pet poena za ''plavo-belima'' i verovatno će direktno ispasti u niži rang.

Forma nije na strani Nižnjeg Novgoroda koji je na poslednjih pet utakmica doživeo čak tri poraza uz pobedu i remi. Šef struke Sergej Juran će morati da pronađe način da prodrma svoje izabranike koji su ove sezone opasno posrnuli u odnosu na prošlu u kojoj su zauzeli 11. mesto.

Sa druge strane, Soči se razigrao i u protekla tri kola upisao je dve pobede. Slavio je protiv Torpeda i Rostova, a između ovih utakmica doživeo je poraz od Lokomotive. Gost je siguran na desetom mestu, osigurao je opstanak i bez pritiska igra u završnici prvenstva.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni slavio je Soči sa 2:1, Noboa i Jusupov su mu doneli prednost krajem prvog dela igre, dok je Juldošev samo ublažio poraz u završnici utakmice.

Na poslednja tri duela domaćina pala su samo dva gola, verujemo da će se taj trend produžiti i tipujemo igru sa malo pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna