UTAKMICA KOJA ODREĐUJE TOK CELOG PRVENSTVA: Javor i Mladost žele da izbegnu baraž

O. M.

22. 05. 2023. u 11:04

RASPLET u borbi za opstanak u Super ligi Srbije ne nazire se dva kola pre kraja plej-auta, ali mnogo toga biće jasnije posle današnjih utakmica 36. kola. Jedna od njih je i duel Javora i lučanske Mladosti, dve ekipe koje trenutno zauzimaju 13. i 14. poziciju, mesta koje vode u baraž sa trećeplasiranom, odnosno četvrtoplasiranom ekipom Prve lige.

УТАКМИЦА КОЈА ОДРЕЂУЈЕ ТОК ЦЕЛОГ ПРВЕНСТВА: Јавор и Младост желе да избегну бараж

FOTO: M. Vukadinović

Javor je u boljoj poziciji od današnjeg protivnika jer ima dva boda više, ali u slučaju da ove dve ekipe sezonu završe sa istim brojem bodova, Lučanci će biti u prednosti jer imaju bolji međusobni skor (4:1, 1:1), tako da Ivanjičani ovu utakmicu "moraju" da pobede.

U prošlom kolu poraženi su u Nišu od Radničkog. Dva puta su stizali vođstvo domaćina, ali treći put nisu uspeli pa je ostalo 3:2. Bio je to drugi poraz Javora u plej-autu, a zanimljivo je da je i prvi put bilo 3:2, ali za Spartak u Subotici, s tim da je tamo Javor poveo sa 1:0, a na kraju Spartak došao do tri boda u 92. minutu.

Mladost je pre sedam dana izgubila u Subotici, bilo je 2:0 za Subotičane. Lučanci su u plej-autu ostvarili tri pobede i dva poraza i samo je Spartak osvojio više bodova (10).

Trener ekipe Tomislav Sivić najavio je današnju utakmicu rečima da će ona možda odrediti tok celog prvenstva.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!