"POBEDNIK OSTAJE" Najuspešniji tim plej-auta Spartak gostuje Radničkom u Nišu

O. M.

22. 05. 2023. u 11:30

RADNIČKI u Nišu dočekuje Subotički Spartak u 36. kolu plej-auta Super lige Srbije.

ПОБЕДНИК ОСТАЈЕ Најуспешнији тим плеј-аута Спартак гостује Радничком у Нишу

Foto: M. Vukadinović

Ove dve ekipe dele 11. i 12. mesto sa po 35 bodova, s tim što su Nišlije ispred Subotičana jer se plasman ekipa sa istim brojem bodova određuje na osnovu plasmana posle regularnog dela prvenstva. 

Radnički je loše počeo takmičenje u plej-autu, sa tri vezana poraza, ali se probudio u nastavku i ostvario dve pobede. Prošle nedelje bili su bolji od Javora koji je dva puta stizao njihovo vođstvo, ali je na kraju ipak bilo 3:1 za domaćina na Čairu. Prethodno, Radnički je pobedio i ekipu Napretka u Kruševcu sa 2:1.

Spartak je sa 10 osvojenih bodova najuspešniji tim plej-auta. "Plavi golubovi" su poraženi u prvoj rundi doigravanja od Napretka, a zatim su vezali četiri kola bez poraza, uključujući i prošlonedeljnu pobedu nad lučanskom Mladosti od 2:0.

Pozicije 11 i 12 garantuju opstanak u Super ligi, ali samo bod manje od ovih ekipa ima Javor koji danas dočekuje lučansku Mladost i pobedom bi pretekao poraženog iz ovog duela ili obe ekipe ukoliko ovde bude nerešeno. S druge strane, pobednik današnjeg susreta bi gotovo izvesno osigurao opstanak u Superligi.

U oba dosadašnja susreta Nišlije su savladale današnjeg rivala - 3:0 na Čairu i 1:0 na Gradskom stadionu u Subotici.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)