BIVŠI NAPADAČ PARTIZANA PONOVO TRESE MREŽE: ''Vukovi'' vezali tri pobede

V.M.

22. 05. 2023. u 11:45

OD 20.30 na stadionu ''King Abdulah sport siti'' Al Tavon će dočekati Al Tai.

БИВШИ НАПАДАЧ ПАРТИЗАНА ПОНОВО ТРЕСЕ МРЕЖЕ: Вукови везали три победе

Foto: Profimedia

Domaćin je uhvatio zalet u poslednje vreme i ostvario je tri uzastopne pobede. Poslednja žrtva ''vukova'' bila je Al Halidža koja je savladana sa 0:2. Prvi gol na utakmici postigao je bivši napadač Partizana Leandre Tavamba koji je ''postio'' skoro dva meseca. Kamerunac je upravo iz redova ''parnog valjka'' prešao u Al Tavon pre pet godina i za sada je 78 puta tresao mrežu na 143 odigrane utakmice u žutom dresu.

''Vukovi'' su peti na tabeli sa 46 osvojenih bodova i verovatno će tu ostati do kraja sezone jer imaju sedam bodova manje od četvrtoplasiranog Al Hilala, dok isto toliko poena beže Al Fatehu koji zauzima šesto mesto.

Što se tiče gosta, on je nakon serije dobrih rezultata malo posrnuo i doživeo dva uzastopna poraza. Prvo ga je savladao Al Batin (4:2), a nakon toga i Al Nasr (0:2). Al Tai je trenutno sedmi na tabeli i očekuje ga mirna završnica prvenstva u kojoj nema za šta da se bori.

Na prvom ovosezonskom međusobnom duelu slavio je Al Tavon nakon preokreta sa 1:3.

Verujemo da će to ponovo biti slučaj. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju