PROŠLOGODIŠNJI ŠAMPION BEZ EVROPE NAREDNE SEZONE: Trabzon i Karagumruk igraju za prestiž

O. M.

22. 05. 2023. u 12:17 >> 12:17

TRABZONSPOR dočekuje ekupu Fatih Karagumruk u 35. kolu turske Super lige. Prošlogodišnji šampion Turske odavno je ostao bez šanse da odbrani titulu, a neće igrati ni u evropskim kupovima naredne sezone.

ПРОШЛОГОДИШЊИ ШАМПИОН БЕЗ ЕВРОПЕ НАРЕДНЕ СЕЗОНЕ: Трабзон и Карагумрук играју за престиж

Foto: Profimedia

"Oluja sa Crnog mora" ove sezone duva mnogo slabije nego prošle kada je oduvala sve rivale i osvojila titulu posle skoro četiri decenije, sa sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Fenerbahčea koji će po svemu sudeći i ove godine biti viceprvak, ali trenutno on beži Trabzonu čak 26 bodova.

Trabzonspor, koji je u prethodnom kolu poražen sa 3:1 upravo od Fenerbahčea, na osmom je mestu sa 48 bodova, dok je Fatih Karagumruk deveti sa četiri manje.

Fatih Karagumruk je doživeo poraz od Adane Demirspora sa 3:2 u prethodnoj rundi.

U prethodnom duelu ovih ekipa u okviru turske Super lige "Fatihovi potomci" pobedili su sa 4:1 na Ataturk stadionu u Istanbulu. Golove su postigli Magomed Ozdoev, Fabio Borini, Mateo Riči i Žan Kuasi za domaćina, dok je jedini strelac za goste bio Mark Bartra.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a