"MALI GRADSKI DERBI" U SOFIJI: "Bela dama" hita ka kvalifikacijama za Ligu konferencija

O. M.

23. 05. 2023. u 10:24

LOKOMOTIVA iz Sofije dočekuje gradskog rivala Slaviju u 33. kolu bugarske Prve lige.

МАЛИ ГРАДСКИ ДЕРБИ У СОФИЈИ: Бела дама хита ка квалификацијама за Лигу конференција

Profimedia

Utakmica se igra u okviru "grupe za Ligu konferencija" pošto najbolji tim iz ove grupe ide u baraž sa četvrtoplasiranim timom "grupe za šampiona" a pobednik će izboriti mesto u kvalifikacijama za najmlađe evropsko klupsko takmičenje. 

Slavija je lider ove grupe sa 53 boda, 12 više od današnjeg domaćina. Između njih nalazi se Arda koja sa 46 bodova jedina čini se može da pomrsi račune Slaviji u borbi za mesto koje vodi u baraž.

"Bela dama" je zbog loših rezultata i neočekivanog propuštanja da se plasira u grupu za šampiona posle regularnog dela lige smenila srpskog stručnjaka Zlatomira Zagorčića i na njegovo mesto postavila kao privremeno rešenje Angela Slavkova.

Prošle subote Slavija je odigrala remi bez golova sa Ardom, dok je Lokomotiva ostvarila pobedu od 2:0 na gostovanju Botevu. Lokomotiva i Slavija sastajali su se tri puta ove sezone. U prvenstvu je Slavija kao domaćin pobedila sa 2:1, a Lokomotiva sa 1:0, dok je u četvrtfinalu Kupa Lokomotiva na svom terenu pobedila sa 2:1, ali je ispala u narednoj rundi od CSKA 1948.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BILBAO JURI LIGU ŠAMPIONA: Na San Mamesu su padale mnogo jače ekipe od fenjeraša sa juga Španije