SPARTA OVO ČEKA DEVET GODINA: "Crveni" na korak do titule, prve od 2014. godine

O. M.

23. 05. 2023. u 10:39

SPARTA iz Praga gostuje Slovackom u 34. kolu češke Prve lige.

СПАРТА ОВО ЧЕКА ДЕВЕТ ГОДИНА: Црвени на корак до титуле, прве од 2014. године

Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

"Crveni" bi mogli da overe šampionsku titulu pobedom u Uherskom Hradištu. Lideri su šampionata sa 77 bodova, pet više od drugoplasiranog velikog rivala Slavije, a do kraja prvenstva posle ovoga ima da se odigra samo još jedno kolo.

Slovacko ima svoje planove s ovom utakmicom, pošto je u trci sa Bohemijanskom za četvrto mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija. Obe ekipa imaju po 49 bodova, s tim da Bohemijans ima bolji skor u regularnom delu sezone.

Bez obzira na ambicije Slovackog, Sparta je apsolutni favoritu u ovom meču, kvalitetniji je tim i u mnogo boljoj formi dolazi na jugoistok Češke. Crveni su vezali pet pobeda u prvenstvu, mada su taj niz prekinuli porazom u Kupu od Slavije. Slovacko s druge strane ima tri vezana remija.

Jedini problem za Spartu može da predstavlja veliki broj povređenih i suspendovanih igrača. Čak šestorica, uključujući i dva najbolja strelca Cvancaru (povreda butine) i Jan Kuhta (žuti kartoni) nisu na raspolaganju Brajanu Priskeu za ovaj meč.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju