VERONA MOŽE DA POBEGNE IZ ZONE ISPADANJA: ''Azuri'' uhvatili zalet u završnici prvenstva

V.M.

28. 05. 2023. u 09:31

FUDBALERI Empolija gostuju u gradu ljubavi u pretposlednjem kolu Serije A.

ВЕРОНА МОЖЕ ДА ПОБЕГНЕ ИЗ ЗОНЕ ИСПАДАЊА: Азури ухватили залет у завршници првенства

Tanjug/AP

Domaćin se cele sezon muči sa formom, ali danas ima odličnu priliku da pred svojim navijačima osvoji tri boda i tako pobegne iz zone ispadanja Verona je trenutno 18. na tabeli i ima bod manje od Specije koja je prva ekipa iznad crte, ipak remi ne bi bio dovoljan za beg sa dna jer ''orlići'' imaju bolji međusobni susret od čete Marka Zafaronija..

''Žuto-plavi'' igraju slabo u poslednje vreme i u proteklih pet kola osvojili su samo četiri boda, a i nalaze se u seriji od dva vezana poraza. Pre osam dana Verona je povela protiv Atalante pogotkom našeš Darka Lazovića, ali ''boginja provincije'' je brzo preokrenula i na kraju rutinski slavila sa 3:1.

Sa druge strane, Empoli je u odličnom ritmu. Na poslednje četiri utakmice upisao je čak tri pobede uz remi sa Sampdorijom. Trenutno je 14. na tabeli i prebrinuo je sve brige oko opstanka.

Proteklog vikenda ''azuri'' su u dominantnom stilu savladali Juventus sa 4:1, a glavnu ulogu imao je iskusni Frančesko ''Ćićo'' Kaputo koji je postigao dva gola.

Kada igraju današnji rivali goleade su redovna pojava, dovoljno je napoemnuti da su na poslednja ćetiri međusobna susreta oba tima postizala barem po jedan gol.

Očekujemo da tako bude i danas.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade