ARGENTINA SILOVITA U GRUPNOJ FAZI: ''Nebeskoplavi'' pravdaju ulogu favorita

V.M.

31. 05. 2023. u 11:15

DOMAĆIN Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina započinje nokaut fazu protiv neugodne Nigerije.

АРГЕНТИНА СИЛОВИТА У ГРУПНОЈ ФАЗИ: Небескоплави правдају улогу фаворита

Foto Profimedia

Argentina se prošetala kroz grupu ''A'' i sa tri pobede je zauzela prvo mesto. Redom je bila bolja od Uzbekistana, Gvatemale i Novog Zelanda uz gol-razliku 10:1 na tim utakmicama. 

''Nebeskoplavi'' su po bukmejkerima uz Brazil glavni favoriti za osvajanje takmičenje, do sada su to opravdali i nadaju se da mogu da ponove uspeh seniora koji su krajem prošle godine osvojili Svetsko prvenstvo u Kataru.

Sa druge strane, Nigerija je takođe pružila dosta dobre igre u grupi ''D''. Na otvaranju je rutinski savladala Dominikansku Republiku sa 2:1, nakon toga je iznenadila Italiju golovima Salema Faga i Jude, da bi u poslednjem kolu posrnula protiv Brazila (0:2).

''Super orlići'' su zauzeli treće mesto u grupi zbog lošije gol-razlike od Brazila i Italije (svi imali po šest bodova), a nisu imali sreće ni na žrebu, ali četa Ladan Bozoa ima kvalitet i pokazala je da ume da bude jako neugodan protivnik.

Verujemo da ćemo gledati jednu neizvesnu utakmicu, ali očekujemo da huk sa tribina ''San Huan del Bisentenario'' pogura Argentinu u četvrtfinale.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VLAHOVIĆ NA KRITIKE ODGOVARA GOLOVIMA: Kaljari je u fenomenalnoj formi