SAŠA ILIĆ NAPADA ''CRVENO-BELE'': ''Armija'' se dva kola pre kraja vratila na prvo mesto!

V.M.

03. 06. 2023. u 11:31 >> 11:31

FUDBALERI CSKA Sofije ugostiće gradskog rivala CSKA Sofiju 1948 u utakmici 34. kola bugarskog prvenstva.

САША ИЛИЋ НАПАДА ЦРВЕНО-БЕЛЕ: Армија се два кола пре краја вратила на прво место!

Foto: Profimedia

Veoma zanimljiva završnica prvenstva odigrava se u komšiluku. Jedanaestostruki prvak Ludogorec je u prošlom kolu remizirao sa CSKA Sofijom 1948 (2:2) i tako stvorio šansu današnjem domaćinu da se vrati na prvo mesto koju je on iskrostio savladavši Lokomotivu iz Plovdiva pogotkom Mateija u 26. minutu.

CSKA Sofija pruža fantastične igre tokom čitave sezone i sada ima sve u svojim rukama u završne dve utakmice. Poslednji put je bila prvak 2008. godine i ima odličnu priliku da prekine post dugačak 15 godina.

Velike zasluge za to idu legendi Partizana, Saši Iliću koji prevodi ''armiju'' sa klupe i glavni je arhitekta ovog uspešnog projekta. Njegovi izabranici su u dosadašnjem toku takmičenja ostvarili 25 pobeda uz pet remija i tri poraza i tako pokazali da poseduju kvalitet da vrate titulu u prestonicu.

Ludogorec im je prošle nedelje dopustio da se vrate na tron i domaćini će biti orni da to iskoriste tako što će trijumfovati na preostalim utakmicama, a pored dananjeg gradskog derbija u poslednjem kolu igaće sa Levskim.

Sa druge strane, ''crveno-beli'' se nalaze u slaboj formi. Ne gube, ali ni ne pobeđuju  i na poslednjih pet ligaških utakmica odigrali su čak četiri remija, tri vezana krajem maja. Poslednja ekipa sa kojom su podelili bodove je upravo Ludogorec, ali danas imaju priliku da ga vrate na tron ako isto učine protiv gradskog rivala.

CSKA Sofija 1948 je trenutno treća na tabeli sa 62 osvojena boda uz gol-razliku 54:27 i  za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu konfenecija boriće se sa Levskim koji ima samo poen manje na svom saldu.

Na dva ovoseznska gradska derbija slavila je popularna ''armija'', rezultatima 2:1 i 0:1.

Verujemo da će četa Saše Ilića ostvariti het trik nad ''crveno-belima'' i da će tako pred svojim navijačima na stadionu ''Bugarska armija'' napraviti veliki korak ka tituli.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)