BIĆE GOLOVA NA "JAN BREJDEL" STADIONU: Vesterlo želi osvetu za poraz od 3:5 na svom terenu

O. M.

03. 06. 2023. u 11:30

SERKL Briž dočekuje Vesterlo u poslednjem kolu doigravanja belgijske Pro lige.

БИЋЕ ГОЛОВА НА ЈАН БРЕЈДЕЛ СТАДИОНУ: Вестерло жели освету за пораз од 3:5 на свом терену

FOTO: Cercle Brugge KSV

Domaći tim je drugi u plej-of grupi za Konferencijsku lige, ali bez šansi da ugrozi lidera Gent koji mu beži osam bodova. Serkl je u prošloj rundi kao gost savladao Standard iz Liježa sa 4:0 i to je bio četvrti uzastopni meč ove ekipe u doigravanju koji je došao 4+. 

Samo u prvom kolu na svom terenu protiv Standarda nije došla ta igra, a i pored toga što je ta utakmica završila bez golova, Serklov prosek je tačno četiri po utakmici u doigravanju a tačno pet na poslednje četiri utakmice! Gol-razlika je 11:9, a četiri od tih 11 golova postigao je najbolji strelac tima Ajase Ueda koji ove sezone na svom kontu ima 22 gola.

Vesterlo je u doigravanje ušao sa bodom više od Serkl Briža ali sada, kolo pre kraja ima bod manje. Osvojio je samo četiri boda u plej-ofu i sva četiri protiv Standard Liježa. Na njihovim utakmicama pada više golova nego na Serklovim, ukupno 23 u pet dosadašnjih kola.

Najefikasnija utakmica sezone u Belgiji odigrali su ovi rivali u prvom delu doigravanja, kada je bilo 5:3 za Serkl u Vesterlou.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri