FENJERAŠ NEMA ŠTA DA TRAŽI U DANDALKU: Idealna prilika za "bele" da izađu iz rezultatske krize

O. M.

05. 06. 2023. u 10:12

DANDALK dočekuje ekipu UC Dablin u 19. kolu irske Premijer divizije.

ФЕЊЕРАШ НЕМА ШТА ДА ТРАЖИ У ДАНДАЛКУ: Идеална прилика за беле да изађу из резултатске кризе

Profimedia

Dandalk je na šestom mestu na tabeli, sa 26 bodova. To je osam bodova manje od pozicije koja vodi u evropske kupove i isto toliko više od mesta koje vodi u niži razred takmičenja.

"Beli" celu sezonu igraju veoma promenljivo, a sada su nakon šest mečeva bez poraza (četiri pobede i dva remija) ušli u seriju od četiri utakmice bez pobede. Poraženi su od Deri sitija (3:0), St. Patrika (2:1) i Šamrok roversa (2:0), a jedini bod osvojili su u remiju kod kuće sa Bohemijansom (2:2).

Dandalk ima idealnu priliku da prekine niz loših rezultata s obzirom na to da gostuje najslabijem timu lige. Dablin je u prethodih 18 kola osvojio samo šest bodova. Pored toga ima ubedljivo najlošiji napad i najgoru odbranu sa gol-razlikom 10:41. U poslednjih pet kola su bez osvojenog boda uz gol-razliku 3:14. 

Dandalk i UC Dablin su već odigrali jedan meč ove sezone, u kome je Dandalk pobedio kao gost sa 2:0 golovima Martina i O'Kena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)