ARMIJA POBUNJENIKA NE PLANIRA DA STANE: Železničari su im nova žrtva?

V.M.

09. 06. 2023. u 11:45

U utakmici 20. kola irske Premijer divizije gledaćemo obračun Kork sitija i Dandalka.

АРМИЈА ПОБУЊЕНИКА НЕ ПЛАНИРА ДА СТАНЕ:  Железничари су им нова жртва?

Profimedia

Domaćin je uhvatio zalet i igra fantastično u poslednje vreme. Vezao je četiri pobede i tako je pobegao sa dna tabele u kojem se nalazio veći deo uvodnog dela prvenstva. Poslednja žrtva ''armiji pobunjenika'' bio je Bohemijan kojeg su pre par dana savladali sa 2:1.

Kork siti je trenutno osmi na tabeli i ima 21 poen na svom saldu, samo bod više od Drogede koja se nalazi na devetoj poziciji, mestu koje vodi u baraž za opstanak u eliti.

Sa druge strane, Dandalk je nakon serije loših rezultata konačno slavio. Početkom nedelje bio je bolji od fenjeraša UC Dablina sa 4:1. ''Železničari'' su trenutno šesti na tabeli i zaostaju šest bodova za Sent Patrikom koji zauzima poslednje mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Današnji rivali su ukrstili košlja sredinom maja kada je Dandalk trijumfovao rezultatom 2:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)