SEDAM DANA POSLE TRAGEDIJE: River u čast poginulog navijača

V.M.

12. 06. 2023. u 13:07 >> 13:07

NEDELjU dana posle tragične smrti navijača na utakmici Rivera i Difense i Hustisije, četa Martina Demikelisa gostuje Banfildu.

СЕДАМ ДАНА ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ: Ривер у част погинулог навијача

FOTO: Profimeda

Na susretu Rivera protiv Difense i Hustisije, na čuvenom ''Monumentalu'' navijač je pao sa glavne tribine i preminuo na licu mesta, sudija Fernando Raspalini je momentalno prekinuo meč, a uprava kluba je zatvorila stadion na 24 sata kako bi se sprovela istraga i izjavila je saučešće porodici preminulog navijača.

Ipak, tri dana kasnije, višestruki prvak Argentine je igrao na svom terenu u okviru Kopa libertadoresa, odao je počast navijaču i savladao je Fluminense sa 2:0. 

Što se tiče samog prvenstva, ''milionerima'' ide odlično, prvi su na tabeli sa 41 osvojenim bodom i imaju poen više i dva odigrana meča manje od najbližeg pratioca, Taljeres Kordobe.

Sa druge strane Banfild igra katastrofalno i očekuje ga borba za opstanak u završnici prvenstva. Trenutno je 26. na tabeli i ima samo bod više od Arsenal Sarandija koji je poslednji na tabeli. 

Dovoljno o veoma slabim igrama gosta govori podatak da su izabranici Havijera Sanginetija postigli samo 12 pogodaka ove sezone. 

Golede su česta pojava u skorijim susretima današnjih rivala i na poslednja tri međusobna susreta mreža se tresla čak 11 puta.

Pre meča će biti održan minut ćutanja, a verujemo da će River u čast poginulog navijača nastaviti pohod ka tituli i osvojiti sva tri boda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,65) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)