NE OČEKUJTE MNOGO GOLOVA: Grčka dočekuje Republiku Irsku

O. M.

16. 06. 2023. u 09:55

GRČKA dočekuje Republiku Irsku u derbiju treće runde kvalifikacione grupe B za odlazak na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj sledeće godine.

НЕ ОЧЕКУЈТЕ МНОГО ГОЛОВА: Грчка дочекује Републику Ирску

Profimedia

U ovoj grupi još se nalaze Holandija, koja je zbog obaveza na završnom turniru Lige nacija slobodna u ovom kolu, odnosno Gibraltar i Francuska koji se u istom terminu, u petak od 20.45, sastaju na Gibraltaru.

Izabranici Gustava Pojeta su kvalifikacije počeli lakom pobedom nad autsajderom grupe Gibraltarom u prvom kolu, dok su u drugom bili slobodni. Napadač Olimpijakosa Jorgos Masulas i tandem veznih igrača Trabzonspora, Manolis Siopis - Anastasios Bakasetas, bili su strelci na Steni.

Irci su takođe odigrali samo jedan meč u kome su doživeli minimalan poraz od Francuske. Benžamen Pavar je rastužio 56.000 ljudi na Aviva stadionu u Dablinu.

Grčka i Republika Irska sastajale su se tri puta do sada i sva tri puta u prijateljskim mečevima. Grčka ima dve minimalne pobede sa gostovanja, dok je jedini meč u Grčkoj završen bez golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1.53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)