DUEL ZA TREĆE MESTO: Turska i Letonija teško mogu da se nose sa Hrvatskom i Velsom

O. M.

16. 06. 2023. u 11:08

TURSKA gostuje u Letoniji u trećem kolu grupe D kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj sledeće godine.

ДУЕЛ ЗА ТРЕЋЕ МЕСТО: Турска и Летонија тешко могу да се носе са Хрватском и Велсом

FOTO: AP

Gosti su sa tri boda iz dve utakmice treći na tabeli iza Hrvatske i Velsa koji su skupili po četiri. Turska je prvo savladala Jermeniju sa 2:1 u gostima, a potom je na svom terenu poražena sa 2:0 od Hrvatske.

Letonija je do sada odigrala samo jednu utakmicu i doživela minimalan poraz od Velsa. Domaći tim vezao je šest utakmica bez pobede ako se ne računa ona na penale protiv Estonije na Baltičkom kupu.

Pre ove negativne serije, lepo su "vukovi" startovali u svojoj grupi Lige nacija, sa četiri pobede u prva četiri kola obezbedili su promociju u C diviziju, mada su utisak pokvarili porazom od Moldavije i remijem sa Andorom na kraju.

Turska je imala sličan put u svojoj grupi divizije C Lige nacija. Posle četiri pobede usledili su remi i poraz, ali su prvim mestom izabranici Štefana Kunca obezbedili baraž za Euro u slučaju da preko kvalifikacija ne ostvare plasman u Nemačku naredne godine. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&3+ (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)