ŠVEĐANI KONAČNO UHATILI RITAM: Lako je davati golove kad imate Isaka i Đekereša

O. M.

08. 09. 2024. u 14:00 >> 14:00

ŠVEDSKA dočekuje Estoniju u drugom kolu Grupe C Lige nacija u Solni u nedelju od 20.45.

ШВЕЂАНИ КОНАЧНО УХАТИЛИ РИТАМ: Лако је давати голове кад имате Исака и Ђекереша

FOTO: AP/Tanjug

Nakon što je prošle sezone ispala iz Lige B, Švedska nastoji da se ekspresno vrati. Objektivno, ekipi za koju nastupaju Aleksander Isak i Viktor Đekereš nije mesto u trećem razredu evropskog fudbala, što su ova dvojica i pokazala u četvrtak kada su svojim golovima srušili Azerbejdžanov bunker.

Švedskoj je, međutim, trebalo neko vreme da pronađe svoj ritam u Bakuu i mogla je da zaostane neposredno pre poluvremena kada je golman Stouka Viktor Johanson odbranio penal Azeru Ramilju Šejdajevu.

I Estonija je novajlija u C diviziji, ali oni su ovde došli iz Lige D u kojoj su bili najbolji u prošlom ciklusu. To im je čak donelo i plasman u baraž za Euro, ali tamo je Poljska bila prejaka.

Plasman u Ligu B pored Švedske i Slovačke je misaona imenica, a teško će Estonci uspeti da se nađu i ispred Azerbjdžana. čak i to da se desi sa treće pozicije idu u baraž za ostanak, pa je jasno da je put "plavih" do ostvarenja ovog cilja težak.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,55)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVAT BAŠ NISKO PAO: Nekadašnji rival Novaka Đokovića i Ju-Es opena proživljava težak period