DERBI ZAČELJA U IRSKOJ: "Studenti" bez boda dva meseca

O. M.

23. 06. 2023. u 12:02

NAJLOŠIJI tim Premijer divizije UCD Dablin dočekuje ekipu Slajgo roversa u 21. kolu irskog šampionata.

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА У ИРСКОЈ: Студенти без бода два месеца

Profimedia

Najprostije rečeno, Dablin ove sezone igra katastrofalno. Ostvario je samo jednu pobedu u dosadašnjem toku takmičenja i osvojio mizernih šest bodova. "Studenti" se trenutno nalaze u negativnoj seriji od osam uzastopnih poraza. Poslednji bod osvojili su krajem aprila u remiju sa Bohemijanom, nešto pre toga i jedinu pobedu i to nad Korkom koji je tim porazom započeo svoj niz od šest uzastopnih. 

Slajgo je na iznenađenje mnogih u borbi za opstanak, jer je reč o ekipi koja već godinama igra važnu ulogu i češće sezonu završi na pozicijaama koje vode u evrokupove nego što su u sredini tabele. 

U prošlom kolu Slajgo je gostovao u Šelburnu i osvojio bod. Ovo je ekipa za koju nema razlike da li igra kod kuće ili na strani, na svom terenu osvojili su samo bod više nego u gostima. Poslednju pobedu Slajgo je ostvario krajem maja protiv Derija kada je bilo 1:0

UCD i Slajgo sastali su se već u februaru ove godine u Dablinu. Iako su studenti vodili sa 1:0 i 2:1, Roversi su preokretom stigli do sva tri boda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota (1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)