ATOMSKI NAPAD PROTIV NAJBOLJE ODBRANE U LIGI: Derbi prvenstva u Irskoj, pada odluka o šampionu?

O. M.

26. 06. 2023. u 09:19

DERBI kola, a možda i celog prvenstva na programu je ovog ponedeljka u irskoj Premijer diviziji.

АТОМСКИ НАПАД ПРОТИВ НАЈБОЉЕ ОДБРАНЕ У ЛИГИ: Дерби првенства у Ирској, пада одлука о шампиону?

Foto: Profimedia

Lider irskog šampionata Šamrok rovers dočekuje drugoplasirnau ekipu Deri sitija koja je jedno vreme bila prva na tabeli. Meč je na programu od 21 sat na stadionu "Tala" u Južnom Dablinu.

Roversi imaju 43 boda, četiri više od Derija koji je pobedom nad Korkom u petak prekinuo seriju od četiri utakmice bez trijumfa, koja je ekipu iz Alstera koštala gubitka liderske pozicije.

Zeleno-beli imaju najbolji napad u ligi sa 46 postignutih golova, dok su crveno-beli najbolja odbrana lige sa samo 16 primljenih golova. Pri tome, četvrtinu od tog broja primili su na gostovanju Sent Patriku pre tri nedelje (1:4).

Šamrok je sezonu počeo sa šest utakmica bez pobede (pet remija i jedna izgubljena), sedam ako se računa poraz u Super kupu od današnjeg rivala Deri sitija, ali je posle tog katastrofalnog starta zabeležio samo još po dva poraza i nerešena. U petak su remizirali sa Bohemijansom iako su do 67. minuta vodili sa 2:0.

Deri je pobedom nad Korkom najavio izlazak iz krize, ali bi porazom u derbiju verovatno ostao bez titule jer bi zaostatak od sedam bodova bio teško dostižan.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)