"TIGROVI" I DALJE NEPOBEDIVI: Davljenik će bodove spasa morati da traži na drugom mestu

O. M.

07. 07. 2023. u 09:38

TJENCIN dočekuje ekipu Nantonga u 15. kolu kineske Superlige. Utakmica se igra na stadionu Olimpijskog sportskog centra u Tjencinu od 13.35 časova.

ТИГРОВИ И ДАЉЕ НЕПОБЕДИВИ: Дављеник ће бодове спаса морати да тражи на другом месту

Foto Profimedia

"Tigrovi" su četvrti na tabeli sa 26 bodova i od prošlog kola su jedina neporažena ekipa u Ligi pošto je Čengdun izgubio od Pekinga. Nantong je na drugom kraju tabele, 14. sa deset bodova, samo jednim više od zone ispadanja.

Tjencin je u prošloj rundi pobedio u derbiju kola protiv Šangaj Šenhue sa 2:1 posle preokreta. Domaći su poveli u 18. minutu golom Švajcarca Malelea, Slovenac Berić je izjednačio u 63, a sva tri boda gostima doneo je igrač Šangaja Bao, autogolom u 85. minutu utakmice.

Nantong je u veoma lošoj formi od početka prvenstva, ali umesto da podižu formu čini se da igraju sve gore. U poslednjih 10 kola osvojili su pet bodova, koliko i u prva četiri kola na startu šampionata. Trenutno su u seriji od tri utakmice bez pobede, pošto su pre više od mesec dana ostvarili drugu i za sada poslednju pobedu u Ligi i to minimalnu protiv Ćingdaoa, jedne od dve ekipe koje su osvojile manje bodova od njih.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&3+ (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto