BIVŠI MILJENIK DELIJA SE VRATIO NA TEREN! Domaćin je najraspucanija ekipa u ligi

V.M.

08. 07. 2023. u 12:35

U večernjem terminu gledaćemo obračun Kolumbus Krua i Njujork Sitija.

БИВШИ МИЉЕНИК ДЕЛИЈА СЕ ВРАТИО НА ТЕРЕН! Домаћин је најраспуцанија екипа у лиги

Foto: Profimedia

Domaćin igra veoma dobro ove sezone i trenutno je četvrti na tabeli Istočne konferencije. Kolumbus ima šest bodova više od osmoplasiranog DS Junajteda i ako bi danas slavio dodatno bi se zacementirao svoje mesto na pozicijama koje direktno vode u plej-of.

Ekipa iz Ohaja se nalazi u odličnoj formi i ne zna za poraz već sedam kola (pet pobeda i dva remija). 

U redove Kolumbusa nakon odsustva zbog povrede vratio se bivši prvotimac Crvene zvezde, Miloš Degenek, koji je u proteklog vikenda u remiju sa Inter Majamijem (2:2) proveo 90 minuta na terenu.

Što se tiče gosta, on se pretplatio na remije ove sezone. Odigrao ih je čak četiri u minulih pet utakmica, poslednji pre par dana protiv Šarlota, 1:1. 

Ekipa iz ''velike jabuke'' se bori za ulazak u plej-in, trenutno je 11. na Istoku i ima samo bod manje od devetoplasiranog Montraela.

Kolumbus je ove sezone napadački veoma raspoložen, postigao je čak 42 pogotka, najviše u MLS-u i verujemo da će večeras nastaviti u tom ritmu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: D|1+&2+ (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAM VAS BILO! Englezi se baš plaše Srbije, rade sve da podignu tenzije pred meč protiv orlova