ČETA SAŠE ILIĆA TRAŽI PRVENAC PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Novajlija je već pomutio račune jednom velikanu

V.M.

21. 07. 2023. u 11:41 >> 11:41

U utakmici drugog kola bugarskog prvenstva CSKA Sofija će ugostiti ekipu Krumovgrada.

ЧЕТА САШЕ ИЛИЋА ТРАЖИ ПРВЕНАЦ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА: Новајлија је већ помутио рачуне једном великану

Foto: Profimedia

CSKA Sofija je prošle godine imala priliku da prekine dominaciju Ludogoreca. Bila je prva sve do pretposlednjeg kola u kojem je remijem sa CSKA Sofijom 1948 ''predala'' prvo mesto Ludogorecu koji ga nije ispustio i osvojio je svoj 12. uzastopni naslov prvaka Bugarske.

Pomenuta dva tima su favoriti da i ove godine vode glavnu reč u prvenstvu, ali nisu se proslavili na otvaranju. Krumovgrad je na fantastičan način započeo svoju odiseju u eliti savladavši Ludogorec rezultatom 3:1, dok CSKA nije uspeo u potpunosti to da iskoristi jer je remizirao sa Hebarom u gostima, 0:0.

Četa Saše Ilića je bila dosta dobra u pripremnom periodu u kojem je upisala tri pobede uz poraz. Bila je bolja od Botošanija (1:0), Bazela (1:0) i Tirola (2:1), dok im je jedini poraz naneo Karabag (0:1).

''Armija'' će biti orna da pred svojim navijačima upiše tri boda i tako preuzme inicijativu i dodatno se odalji od Ludogoreca na tabeli.

Što se tiče gosta, on je šokirao sve na startu prvenstva slavivši protiv Ludogoreca i danas dolazi u prestonicu da pomuti račune drugom velikanu.

On je prošle godine zauzeo treće mesto na tabeli druge lige, ali zbog toga što je rezervni tim CSKA Sofije 1948 zauzeo prvo mesto nije mogao da uđe u elitu, te je automatsku promociju zaradio trećeplasirani tim.

Krumovgrad je dosta solidan bio i na pripremama, odigrao je samo tri meča u kojima je pored trijumfa nad Razlogom (4:0) odigrao dva remija sa Slavijom iz Sofije (1:1) i Politehnikom (0:0).

Izabranici Nemanje Miljanovića su neporaženi na poslednjih devet utakmica, pored pomenutih priprema i otvaranja prvenstva oni su prošlosezonsku kampanju završili sa pet vezanih pobeda i sa dosta samopouzdanja dolaze u prestonicu.

Današnji rivali nikada nisu igrali do sada i ovo će im biti prvi međusobni meč u istoriji.

Verujemo da je dobroj formi Krumovgrada došao kraj, i da će CSKA pred svojim navijačima osvojiti tri boda i tako započeti svoj put ka vrhu tabele.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!