GOSTI OSOKOLJENI USPEHOM U LIGI KONFERENCIJA: Domaći tim bez pobede 14 utakmica

O. M.

24. 07. 2023. u 12:00

AKUREJRI gostuje Keflaviku u 16. kolu islandske najjače lige. Utakmica se igra od 20 časova na stadionu Netovolurin u Keflaviku.

ГОСТИ ОСОКОЉЕНИ УСПЕХОМ У ЛИГИ КОНФЕРЕНЦИЈА: Домаћи тим без победе 14 утакмица

Profimedia

Domaći tim je ove sezone ostvario samo jednu pobedu i to na startu šampionata u prvom kolu na gostovanju Filkiru. Posle toga vezali su 14 utakmica bez trijumfa, sa po sedam poraza i neodlučenih, pa ne čudi što su zakovani za dno tabele. U prethodnom kolu osvojili su bod (1:1) na gostovanju Vestmanejaru iako su meč završili sa igračem manje, a domaćin je propustio i da realizuje najstrožu kaznu.

S druge strane, Akurejri je deveti sa 17 bodova, sedam više od Keflavika. Gost u ovaj susret ulazi ohrabren dvema pobedama od po 2:0 nad Konahsom u Ligi konferencija. Računajući i trijumf u nacionalnom kupu i to nad aktuelnim šampionom Brejdablikom, vezali su tri pobede u svim takmičenjima.

Gosti ipak ne smeju da se opuste, jer Keflavik je uspeo da ostane neporažen u oba ovogodišnja susreta ovoh rivala. Bilo je 0:0 u prvenstvu dok je susret u Liga kupu završen pobedom domaćina od 2:1, iako je Akurejri vodio do 68. minuta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,66)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)