''NAUČNICI'' VELIKI FAVORITI NA SVOM TERENU: Novajlija se pretplatio na remije

V.M.

24. 07. 2023. u 11:40

U drugom kolu rumunskog prvenstva gledaćemo obračun Univerzitatea Krajove i Ocelula.

НАУЧНИЦИ ВЕЛИКИ ФАВОРИТИ НА СВОМ ТЕРЕНУ: Новајлија се претплатио на ремије

Foto: Profimedia

Univerzitatea je na dobar način započela prvenstvo. Gostovala je u prestonici gde je golovima Ivana i Markovića savladala Dinamo. 

Popularni ''naučnici'' su na pripremama igrali promenljivo, upisali su tri pobede uz dva poraza, ali vredi napomenuti da su na svakom tom susretu padala barem dva gola.

Domaćin je veliki favorit pred svojim navijačima i oran je da nakon dva odigrana kola ima maksimalan učinak od šest osvojenih bodova.

Sa druge strane, Ocelul je prošle sezone zauzeo treće mesto u drugoj ligi ali zato što drugoplasirana Steaua ne može da uđe u elitu, izbor je pao na današnjeg gosta.

Ocelul je na priremama odigrao četiri remija, a u tom ritmu je nastavio i na početku prvenstva kada je remizirao sa UTA Aradom, 1:1.

Današnji rivali su se poslednji put susreli u sezoni 2014/2015. i tada je Univerzitatea upisala dva trijumfa, oba puta po 1:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)