NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za subotu

TIP redakcija

05. 08. 2023. u 08:44 >> 08:45

REDAKCIJA TIP-a vam za danas predlaže sledeći tiket na kome se nalaze tri fudbalska meča.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за суботу

Profimedija

Subota

16.00 Genk - Eupen 1&2+ (1,45)

16.00 Svonvsi - Birmingem |1-3&||1-3 (2,00)

20.00 Železničar Pančevo - Mladost Lučani 1X&0-3 (1,75)

Ukupna kvota: 5,08

Fudbaleri Genka su preko nedelje doživeli neuspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa sada moraju da se ''vade'' pred svojim navijačima protiv ekipe koja je jedna od glavnih kandidata za ispadanje iz Župiler pro lige.

Što se tiče dvojca iz Čempionšipa dovoljno je pogledati međusobne susrete, goleade su redovna pojava, a mi verujemo da će to biti slučaj i na otvaranju nove sezone.

Za poslednji par izdvajamo utakmicu Superlige Srbije, Železničar je dosta motivisano ušao u novu sezonu i slavio je protiv Napretka. Sada igra prvi meč u istoriji srpske elite pred svojim navijačima i očekujemo da barem osvoji bod. Oba tima igraju tvrdo, tako da uz duplu šansu predlažemo mali broj golova. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)