NE ZNA SE KO JE U BOLJOJ FORMI: Lider bi da dodatno osigura prvo mesto

V.M.

07. 08. 2023. u 11:59 >> 11:59

U okviru 25. kola litvanskog prvenstva, vodeći Panevežis dočekaće razigrani Hegelman (18.00).

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У БОЉОЈ ФОРМИ: Лидер би да додатно осигура прво место

Profimedia

Danas ćemo gledati obračun ekipa koje se nalaze u fenomenalnoj formi. Domaćin pruža fantastične partije tokom čitave sezone i trenutno se nalazi u seriji od osam vezanih pobeda, dok je sa druge strane gost podigao formu u poslednje vreme i nanizao je pet ligaških trijumfa.

Panevežis je prošlog vikenda u velikom derbiju savladao drugoplasirani Žalgiris sa 2:1, sada ima pet bodova više od njega, a odigrao je i dva meča manje, tako da je tim trijumfom napravio veliki korak ka osvajanju prve titule u istoriji kluba.

Hegelman je svoju 12. ovosezonsku pobedu upisao protiv Riterjaja (1:0). Gost se na taj način zacementirao na četvrtom mestu, a zanimljivo je da je u dosadašnjem toku takmičenja odigrao samo jedan remi.

Oba tima su loše prošla u Evropi, Hegelman je ispao u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od Škupija (0:5), dok je Panevežis dogurao do drugog kola gde je bolji od njega bio Hapeol Ber Ševa (1:2).

Lider prvenstva je upisao tri vezane pobede u međusobnim duelima sa Hegelmanom, a mi za danas tipujemo golove jer su u pitanju dve veoma ofanzivno raspoložene ekipe koje su kombinovano postigle čak 87 golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,98)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!