BAJERN KREĆE U POHOD NA 12. UZASTOPNU TITULU: Kejn predvodi napad Bavaraca protiv višestrukog šampiona

V.M.

18. 08. 2023. u 12:42 >> 12:42

NA otvaranju nemačke Bundeslige gledaćemo duel između Verdera i Bajerna (20.30).

БАЈЕРН КРЕЋЕ У ПОХОД НА 12. УЗАСТОПНУ ТИТУЛУ: Кејн предводи напад Бавараца против вишеструког шампиона

FOTO: Tanjug/AP

Bavarci su prošle godine na najdramatičniji mogući način došli do titule. U poslednje kolo su ušli sa dva boda zaostatka u odnosu na Borusiju koja je pred svojim navijačima podelila bodove sa Majncom, dok je Bajern pogotkom Musijale u poslednjim minutima savladao Keln i zbog bolje gol-razlike došao do 11. uzastopnog naslova prvaka.

Ekipa iz Minhena je preko leta napravila određene promene u sastavu, a svakako najveće ime koje je pojačalo tim je Hari Kejn. Najbolji strelac u istoriji engleske reprezentacije je tokom čitavog prelaznog roka bio na meti Bavaraca koji su ga, iako mu je ostalo samo godinu dana ugovora sa Totenhemom, platili preko 100 miliona evra i učinili ga najskupljim igračem u istoriji kluba.

Bajern u Kejnu dobija jednog od najboljih igrača današnjice i sjajnog golgetera koji je za ''pevce'' iz Londona postigao 280 golova na 430 utakmica, ali nikada nije osvojio trofej u svojoj karijeri i došao je u redove petostrukog prvaka Evrope.

Doduše, vredi napomenuti da je gost već imao priliku da osvoji jedan trofej, ali je u Superkupu Nemačke dobio pravi ''šamar'' od Lajpciga koji ga je savladao sa 3:0. Bajern je toliko loše izgledao na terenu da se Tomas Tuhel posle meča lično izvinio Hariju Kejnu za katastrofalan nastup svojih pulena.

Sa druge strane, Verder je prošle sezone zauzeo 13. mesto na tabeli i očekuje se da se i ove godine plasira oko sredine tabele. Četvorostruki prvak Nemačke je preko leta takođe napravio određene promene. Ekipu su napustili Bjukenen, Šmit i Čijarodija, dok je najzvučnije pojačanje Sejdu Keita koji je doveden iz Liverpula, a vredi pomenuti i Sene Linena koji je došao iz Sent Žiloaza za dva miliona evra.

Ekipa iz Bremena je već odigrala jedan takmičarski meč ove sezone u kojem je doživela neprijatan poraz, bolja od nje u prvom kolu nemačkog kupa bila je Viktorija Keln (3:2).

Bajern je današnjeg rivala savladao na prethodna tri međusobna meča, ali u sva tri navrata Verder je postizao pogodak, tako da bi danas uz fiks predložili golove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&GG (kvota 2,12)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)