"CRVENI ZMAJEVI" TRAŽE PRVU POBEDU U LIGI 2: Volsol čudom ostao u ligi prošle sezone

O. M.

15. 08. 2023. u 14:17

REKSAM dočekuje ekipu Volsola u trećem kolu engleske Lige dva. Utakmica se igra ovog utorka od 20 i 45 na Reiskors stadionu u Reksamu.

ЦРВЕНИ ЗМАЈЕВИ ТРАЖЕ ПРВУ ПОБЕДУ У ЛИГИ 2: Волсол чудом остао у лиги прошле сезоне

Profimedia

Posle dva kola "crveni zmajevi" su 20. na tabeli sa samo jednim bodom, dok su "sedlari" na desetoj poziciji sa tri boda.

Velška ekipa je blistala prošle sezone kada je osvojila prvo mesto u Nacionalnoj konferenciji sa 111 bodova iako je imala ozbiljnu konkurenciju u Nots kauntiju koji je skupio samo četiri boda manje.

Daleko su Velšani, za tim iz petog razreda takmičenja, dogurali i u FA kupu gde su stigli do četvrte runde. Tu ih je zaustavio premijerligaš, tada, doduše, još uvek član Čempionšipa, Šefild junajted koji je pobedio sa 3:1 i to tek sa dva gola u zaustavnom vremenu, tačnije u četvrtom, odnosno šestom minutu nadoknade.

Ove godine Reksam igra Liga kup u kome je startovao pobedom nad Viganom posle penala. U Ligi jedan prvo su izgubili sa 5:3 od MK Donsa, da bi u drugom kolu osvojili bod na gostovanju Vimbldonu (1:1). Zanimljivo je da su u pripremnom periodu igrali protiv Mančester junajteda i pobedili sa 3:1. Naravno, Erik ten Hag je izveo kombinovani sastav, ali rezultat je i dalje veliki za "zmajeve".

Volsol je prošlu sezonu završio na 16. mestu i sačuvao status uprkos činjenici da je u kalendarskoj 2023. ostvario samo tri pobede. Novu sezonu su počeli sa dva poraza, u Ligi dva od Mortona, a u Liga kupu od Blekburna. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)