"CRNI ORLOVI" RAŠIRILI KRILA: Bešiktaš neporažen od februara

O. M.

17. 08. 2023. u 14:53 >> 14:53

FUDBALERI Bešiktaša dočekuju Nefči u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Utakmica se igra u Istanbulu od 20 časova.

ЦРНИ ОРЛОВИ РАШИРИЛИ КРИЛА: Бешикташ непоражен од фебруара

Foto: Profimedia

"Crno-beli orlovi" su pobedili sa 3:1 u Bakuu i tako stekli veliku prednost za revanš. Teško je očekivati da "naftaši" mogu da iznenade na "Vodafon parku", pa bi čak i sve osim časnog poraza bila senzacija.

Bešiktaš je prošle sezone završio na trećem mestu u turskoj Superligi, a u ovu ulazi sa većim ambicijama. Pojačali su se igračima kao što su Ante Rebić, Danijel Amartej i Žan Onana, a zadržali su sve glavne igrače iz prethodnog perioda.

Prošle sezone nisu učestvovali u Evropi i svakako da je ove cilj da se plasiraju u grupnu fazu. Tu misiju su otpočeli su sa dve lagane pobede protiv Tirane, ukupnim rezultatom 5:1.

Bešiktaš je u fantastičnoj seriji od 24 utakmice bez poraza. Poslednji put crno-beli su pognute glave napustili teren četvrtog februara ove godine na gostovanje Sivasporu kada je bilo 1:0 za domaćine.

Nefči je loše započeo sezonu u domaćem prvenstvu gde je poražen od Kepeza pre desetak dan sa 1:0. Utisak nisu popravili ni u drugom kolu kada su osvojili samo bod protiv Sabaila s kojim sada dele pretposlednje deveto mesto na tabeli Lige Azerbejdžana.

U Ligi konferencija uspeli su da savladaju Željezničar u dve utakmice ukupnim rezultatom 4:2 (2:2 u Sarajevu, 2:0 u Bakuu). Ta pobeda protiv "plavih" sa Grbavice bila im je tek druga u poslednjih 11 godina u evrokupovima. Nefči je prošle sezone bio treći u ligi sa 68 bodova, 22 poena manje od šampiona Karabaga.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)