"GUSKE" PRETE "LAVOVIMA": Mali lisabonski derbi otvara drugo kolo Primeira lige

O. M.

18. 08. 2023. u 10:29 >> 10:29

MALI lisabonski derbi igra se na otvaranju drugog kola portugalske Primeira lige ovog petka od 21.15 kada Kaza pia dočekuje Sporting na stadionu Pina Manik.

ГУСКЕ ПРЕТЕ ЛАВОВИМА: Мали лисабонски дерби отвара друго коло Примеира лиге

Profimedia

Obe ekipe zabeležile su pobede u prvom kolu. "Guske" su ostvarile laku pobedu od 3:0 na gostovanju Farenseu, a "lavovi" su u triler meču na svom terenu savladali Vizelu sa 3:2. Vodili su sa 2:0 već od 15. minuta, ali su gosti uspeli da izjednače do 77. Pobedu Sportingu doneo je Paulinjo golom u osmom minutu sudijske nadoknade.

Sporting je prošle sezone završio na četvrtom mestu, što navijači ovog kluba smatraju neuspehom. Zato ove godine "lavovi" žele da pokažu mnogo više, a ako je suditi po rezultatima u predsezoni, imaju osnova za optimizam.

Izabranici Rubena Amorima su u predsezoni savladali Viljareal sa 3:0 i Real Sosijedad sa 3:0. Savladali su i Maritimo, Estrelu i Portimonense, a odigrali nerešeno sa Genkom. Jedini poraz doživeli su od Evertona.

Kaza pia je očigledno u dobroj formi na početku sezone. U julu su pobedili u dve utakmice Liga kupa. Prvo su savladali Vilaverdense sa 2:0, a potom identičnim rezultatom i Torens. Prošle sezone završili su kao deseti na tabeli Primeira lige, iako su mogli i više, a razlog za to je loša forma u završnici jer nisu uspeli da pobede u pet poslednjih kola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)