REAL IZGLEDAO SILOVITO NA PREMIJERI: ''Rohiblankosi'' ne bi trebali da predstavljaju tešku prepreku

V.M.

19. 08. 2023. u 09:45

U utakmici drugog kola španske La lige na ''Huegos Mediteranosa'' ćemo gledati duel između Almerije i Real Madrida (19:30).

РЕАЛ ИЗГЛЕДАО СИЛОВИТО НА ПРЕМИЈЕРИ: Рохибланкоси не би требали да представљају тешку препреку

FOTO: Tanjug/AP

Real je na otvaranju špnaksog prvenstva imao uvek neugodno gostovanje u Bilbau, ali to nije bio problem za izabranike Karla Ančelotija koji su pogocima Rodriga i novajlije Džuda Belingema bez većih problema odneli tri boda sa ''San Mamesa''.

Vicešampion Španije je proteklih par godina dovodio mlade, talentovane igrače koji polako sazrevaju i Real će biti velika sila u narednom periodu. Dovoljno o tome govori činjenica da su u veznom redu u Baskiji bili Valverde, Belingem, Čuameni i Kamavinga od kojih je najastariji dvadesetpetogodišnji Urugvajac koji je ključan šraf u ''kraljevskom klubu'' već nekoliko godina.

Jedino što fali današnjem gostu je pravi centarfor nakon odlaksa Benzeme, ali Karlo Ančeloti je izgleda pronašao način da ''pregura'' do idućeg leta (kada bi ekipu trebao da pojača Kilijan Mbape) čuvenom formacijom ''dijamant'' sa Vinisijusom i Rodrigom u špicu. Tu formaciju je jedan od najboljih trenera ikada preferirao u zlatnim godinama Milana početkom 21. veka kada je osvojio dva trofeja Lige šampiona sa ''rosonerima''.

Almerija je prošle godine jedva opstala u La ligi zauzevši 17. mesto na tabeli. Da će joj teško biti u eliti i ove godine videli smo u prvom kolu kada je pred svojim navijačima poražena od Rajo Valjekana (0:2).

''Rohiblankosi'' su preko leta ostali bez svog najboljeg igrača El Bilal Turea koji je za 28 miliona otišao u Atalantu, a taj novac uložen je u brojna pojačanja poput Ibrahime Konea, Luisa Suareza, kao i Serhija Arihabasa (novopridošlica iz Realovog rezervnog tima, Kastilje za šest miliona evra).

Iako su Madriđani osakaćeni velikim brojem povreda (izostaju Kurtoa, Mendi, Guler, Militao) verujemo da su mnogo kvalitetniji od Almerije i očekujemo rutinsku pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 18:36

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja