TSC UBELJIVO PORAŽEN U EVROPI: Može li četa bišveg selektora Srbije do novog iznenađenja?

V.M.

20. 08. 2023. u 09:40

U večernjem terminu od 19:30 Javor će dočekati vicešampiona Srbije.

ТСЦ УБЕЉИВО ПОРАЖЕН У ЕВРОПИ: Може ли чета бишвег селектора Србије до новог изненађења?

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Domaćin je na veoma dobar način otvorio sezonu. Nakon što je dve godine radio kao sportski direktor u klubu, trenersku palicu je preuzeo Radovan Ćurčić i može se reći da radi solidan posao.

Javor je neporažen u uvodna tri kola, slavio je protiv Novog Pazara (3:1), a na dva gostovanja u prestonici osvoji je po bod. Prvo je remizirao sa Voždovcem na otvaranju prvenstvu, dok je u prošlom kolu ''otkinuo'' bod Čukaričkom (2:2).

Što se tiče TSC-a, on je preko nedelje video koliko igranje u Evropi može biti surovo po naše klubove. Žreb ga je spojio sa Bragom koja je pokazala da je za dve klase kvalitetnija ekipa i savladala ga je poprilično rutinski u Bačkoj Topoli sa 4:1 nakon trijumfa u Portugalu od 3:0.

Dobra vest za gosta je to što će direktno igrati u grupnoj fazi Lige Evrope, ali moraće znatno da poboljša svoje igre ako misli da se ne obruka u drugom najjačem evropskom takmičenju.

Ako pogledamo Superligu Srbije tu solidno ide četi Žarka Lazetića, u prvom kolu su remizirali sa Partizanom (3:3), a nakon toga su savladali imenjake (Radnički) iz Niša i Kragujevca.

Verujemo da će Javor iskoristiti umor TSC-a i doći barem do boda kao protiv Čukaričkog. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X (kvota 2,04)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića