BARSA POD IMPERATIVOM POBEDE: ''Žuta podmornica'' nema šta da traži na ''Olimpijskom stadionu'' u Kataloniji

V.M.

20. 08. 2023. u 12:15

OD 19:30 španski šampion će dočekati ekipu Kadiza.

БАРСА ПОД ИМПЕРАТИВОМ ПОБЕДЕ: Жута подморница нема шта да тражи на Олимпијском стадиону у Каталонији

FOTO: Tanjug/AP

Barsa je u prvom kolu nastavila ''agoniju'' gostovanja Hetafeu gde je i četvrti put zaredom ostala bez pobede. Odigrala je 0:0 sa ekipom iz predgrađa Madrida, a utakmicu je obeležio veliki broj kontrovezi.

Posebno je interesantna bila situacija na samom kraju meča kada je nakon faula nad Arauhom VAR pozvao sudiju Sezara Sotoa Gradoa da pogleda snimak i dosudi penal, ali Španac je potez Gavija pre faula okarakterisao kao igranje rukom na zaprepašćenje Barselone i od jedanaesterca nije bilo ništa. 

Posebno je bio ljut Ćavi koji je tokom meča bio isključen izjajviši da nema smisla da se takve stvari dešavaju na terenima La lige.

Glavni rival Barsi za titulu je Real koji je upisao dve uvodne pobede i ekipa iz Katalonije mora danas da trijmfuje kako bi održala korak za Madriđanima.

Što se tiče Kadiza on je pobedom otvorio prvenstvo slavivši u svom stilu sa 1:0 protiv Alavesa pogotkom Fedea San Emeterija u sedmom minutu.

''Žuta podmornica'' je prošle godine zauzela 14. poziciju na tabeli sa dva boda viška u odnosu na ekipe iz zone ispadanja, a ove godine joj predviđaju novu borbu za opstanak.

Barsa je današnjeg rivala savladala na minula dva međusobna susreta sa 2:0 i 4:0, a mi verujemo da Kadiz večeras nema šta da traži na ''Olimpijskom stadionu'' na kojem je španski prvak domaćin zbog renoviranja ''Nou kampa''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)