RAJO BI DO NOVA TRI BODA: Novajlija ''pokzao zube'' u prestonici

V.M.

21. 08. 2023. u 11:40

UTAKMICA koja zatvara drugo kolo La lige biće obračun između Granade i Rajo Valjekana na ''Karmenesu'' (21.30).

РАЈО БИ ДО НОВА ТРИ БОДА: Новајлија покзао зубе у престоници

Foto: Profimedia

Domaćin je u prvom kolu gostovao Atletiku i može se reći da je pružio dosta dobar otpor. Atletiko je poveo preko Morate, ali Samu je poravnao rezultat, ipak, Granada nije mogla do boda jer su ''jorgandžije'' pogocima Depaja i Ljorentea u poslednjih pola sata izvojevale pobedu.

''Crveno-beli'' su prošle sezone zauzeli prvo mesto u Segundi i tako obezbedili automatsku promociju u elitu iz koje su izostali samo godinu dana.

Što se tiče Raja, on je preko leta napravio rokadu na klupi. Andoni Iraola je preuzeo Bornmut, dok će današnjeg gosta na klupi ove sezone predvoditi Fransisko Rodrigez. 

Četrdesetpetogodišnji Španac je dobro započeo svoj mandat osvojivši tri boda protiv Almerije. Utakmica je bila rešena nakon uvodnih 30 minuta u kojima su po gol sa bele tačke postigli Palazon i Nteka i tako postavili konačnih 0:2.

Rajo su slabe igre na gostovanjima koštale plasmana u Evropu prošle sezone, ali to se možda promeni pod novim trenerom koji u svojoj karijeri ima odličan skor protiv Almerije, igrao je sedam utakmica protiv nje i ostvario četiri pobede uz dva remija i poraz.

Verujemo da ćemo gledati jedan ujednačen meč, a tipujemo duplu šansu na gosta koji je prikazao dosta dobar fudbal u prvom kolu i očekujemo da to ponovo bude slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,51)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)