PSV SA DOSTA SAMOPOUZDANJA DOLAZI NA ''AJBROKS'': Repriza prošlogodišnjeg plej-ofa za Ligu šampiona

V.M.

22. 08. 2023. u 18:16 >> 18:16

U prvoj utakmici plej-ofa za najelitnije evropsko takmičenje, Rendžers će dočekati holandskog viceprvaka (21.00)

ПСВ СА ДОСТА САМОПОУЗДАЊА ДОЛАЗИ НА АЈБРОКС: Реприза прошлогодишњег плеј-офа за Лигу шампиона

Foto: Profimedia

Ovo će biti revanš prošlogodišnjeg dvomeča u plej-ofu. Tada je na ''Ajbroksu'' bilo 2:2, a nakon toga je Rendžers trijumfovao u Holandiji i plasirao se u Ligu šampiona gde se, najblaže rečeno, nije proslavio.

Domaćin je iznenađujućim porazom od Kilmanroka započeo sezonu, ali nakon toga se stabilizovao i ostvario tri pobede uz remi. U ligi i kupu je bio bolji od Livingstona, odnosno Mortona.

Što se tiče Evrope, tu je kvalifikacije započeo u prošlom kolu, gde je rutinski odradio posao protiv Serveta. Na ''Ajbroksu'' je bilo 2:1, dok su u Ženevi odigrali remi (1:1).

Rendžers je prošle godine dogurao do Lige šampiona, ali je imao jedan od najgorih nastupa ikada u takmičenju sa 0 osvojenih bodova i gol-razlikom 2:22.

PSV-a igra veoma dobro na početku takmičarskog dela sezone. Odigrao je pet utakmica i na njima je ostvario isto toliko pobeda. Već je stigao da osvoji jedan trofej kada je u finalu Superkupa bio bolji od Fejenorda (1:0). 

U domaćem prvenstvu je ostvario dva trijumfa nad Utrehtom (2:0) i Viteseom (3:1), dok je kvalifikacije za Ligu šampion započeo u prošlom kolu rutinski savladavši Šturm iz Graca ukupnim rezultatom 7:2.

''Filipsovci'' su poslednje dve sezone ispadali u plej-ofu za najelitnije evropsko takmičenje i nadaju se da je ovo konačno ta godina kada će se vratiti u Ligu šampiona.

Verujemo da ćemo gledati jedan zanimljiv, ujednačen meč i očekujemo da oba tima postignu po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona