ZVEZDA BARAKA BAHARA JE SPREMNA ZA LIGU ŠAMPIONA: ''Crveno-beli'' izgledaju nezaustavljivo na terenu

V.M.

26. 08. 2023. u 14:20 >> 14:20

U petom kolu Superlige Srbije, Voždovac će od 19 časova dočekati aktuelnog šampiona.

ЗВЕЗДА БАРАКА БАХАРА ЈЕ СПРЕМНА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Црвено-бели изгледају незаустављиво на терену

FOTO: FK Crvena zvezda

Domaćin je neporažen u uvodna četiri kola i pokušaće da napravi iznenađenje i nastavi taj niz pred svojim navijačima na ''Krovu''.

Doduše, prvu pobedu je ostvario proteklog vikenda kada je bio bolji od debitanta Železničara iz Pančeva (1:0), dok je na tri utakmice pre te redom remizirao sa Javorom, IMT-om i Radnikom.

Iako je bilo par znakova pitanja sa mladim sastavom Voždovca pre početka sezone može se reći da je Marko Savić lepo uklopio ekipu za koju ne bi trebalo da bude problema oko opstanka, a možda se i ''ušunja'' u borbu za plej-of.

Što se tiče Zvezde, ona je za sada pokazala fenomenalnu igru i jedina je ekipa sa maksimalnim učinkom u dosadašnjem toku prvenstva. Savladala je Vojvodinu, Napredak, Mladost iz Lučana i Spartaka, a dovoljno o dominaciji ''crveno-belih'' govori gol-razlika, 16:1.

Na kormilo srpskog šampiona preko leta došao je Barak Bahar kao čovek koji bi mogao da napravi rezultate u Evropi, a dosadašnji nastupi na pripremama i prvenstvu daju optimizam simpatizerima ekipe sa stadiona ''Rajko Mitić''.

Zvezda će svoju evropsku avanturu ove sezone započeti diretkno u Ligi šampiona gde će se naći u trećem šeširu i uskoro će saznati svoje protivnike na žrebu koji će se održati 31. avgusta.

Ako pogledamo međusobne duele videćemo da Zvezda apsolutno dominira na utakmicama sa Voždovcem kojeg je pobedila čak 15. puta zaredom, a sve sem novog trijumfa čete Baraka Bahara bi se moglo okarakterisati kao ogromno iznenađenje,

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,44)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave