JUČE SMO PROŠLI! Evo današnjeg "Tip" tiketa

TIP redakcija

24. 08. 2023. u 08:26

ČETVRTAK je po tradiciji dan za evropska takmičenja tako da smo pripremili jedan tiket sa mečevima kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu konferencija

ЈУЧЕ СМО ПРОШЛИ! Ево данашњег Тип тикета

FOTO: M. Vukadinović

Nakon jučerašnjeg dobitnog predloga koji možete pogledati OVDE, evo novog tiketa sastavljenog od strane naših iskusnih tipstera:

Četvrtak

19.00 Heken - Aberdin 1 (1,70)

20.00 Lil - Rijeka 1 (1,27)

20.45 Harts - PAOK X2 (1,45)

21.00 Olimpijakos - Čukarički 1&2-6 (1,53)

Ukupna kvota: 4,79

Heken je neočekivano ispao od Klaksvika iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je u prethodnom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope deklasirao Žalgiris ukupnim rezultatom 8:1. Danas mu u goste stiže škotski Aberdin koji nema mnogo šansi na gostujućem terenu.

Lil je apsolutni favorit protiv Rijeke i uvereni smo da će to opravdati pred svojim navijačima.

Treći par je meč između Hartsa i grčkog PAOKA. "Crno-beli" su u prethodnom kolu izbacili splitski Hajduk i verujemo da će ostati neporaženi na gostovanju u Škotskoj.

Poslednji par na tiketu je meč između Olimpijakosa i našeg predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Čukarički je, nažalost, veliki autsajder u Pireju. Kec je premali, ali smo ga pojačali kombinacijom sa golovima.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)