BRAJTON ČUVA LIDERSKU POZICIJU: "Čekićari" ne znaju protiv "galebova"

O. M.

26. 08. 2023. u 12:26

FUDBALERI Brajtona dočekuju Vest hem u trećem kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra na Falmeru od 18 časova i 30 minuta.

БРАЈТОН ЧУВА ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ: Чекићари не знају против галебова

Foto: Profimedia

Galebovi su posle dve runde iznenađujući lideri premijerligaškog karavana. Obezbedili su to sa dve ubedljive pobede od po 4:1, protiv Luton tauna na svom Falmeru u prvom kolu i Vulverhemptona na strani u drugom.

Ostrvski mediji, vazda željni senzacija, već listaju stare almanahe i podsećaju čitaoce na sezonu 2015/16 kada je Lester siti mimo svih prognoza i očekivanja osvojio titulu šampiona najjače lige na svetu. Možda je ipak malo prerano za tako nešto, ali je Brajton već godinama ozbiljan tim na čiji visok plasman uvek treba računati.

Ostaje da se vidi kako će se ekipa Roberta de Zerbija snaći igrajući na dva fronta, pošto ih od jeseni čeka i učešće u Ligi Evrope gde će imati zagarantovanih šest utakmica.

Favorit je naravno Albion i protiv "čekićara" koji su takođe sasvim solidno ušli u sezonu, remijem na gostovanju Bornmutu i pobedom na svom terenu u gradskom derbiju protiv Čelsija. Plavcu su imali kako se to kaže više od igre, ali su čekićari uspeli da dođu do tri bodda iako su prvo vođstvo prokockali a onda se suočili sa penalom koji nije realizovan, pa još pola sata igrali sa desetoricom.

Vest hem ima problema sa Brajtonom koga nije uspeo da pobedi nijednom u prethodnih 12 premijerligaških susreta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)