IGRA ASTON VILA - ZNAČI BIĆE GOLOVA: Ekipa Unaja Emerija posle tri utakmice u novoj sezoni ima gol-razliku 10:5

O. M.

27. 08. 2023. u 10:58

U trećem kolu engleske Premijer lige Barnli dočekuje Aston Vilu. Utakmica je na programu u nedelju od 15 časova na stadionu Terf Mur.

ИГРА АСТОН ВИЛА - ЗНАЧИ БИЋЕ ГОЛОВА: Екипа Унаја Емерија после три утакмице у новој сезони има гол-разлику 10:5

FOTO: Profimedia

Barnli je u prvom kolu poražen na svom terenu od šampiona Mančester siti ja sa 3:0, a utakmicu drugog kola sa Luton taunom nisu odigrali, jer stadion "šeširdžija" na kome je trebalo da se sastanu, još ne ispunjava standarde Premijer lige.

Aston vila je počela sezonu katastrofalnim porazom na gostovanju Njukaslu (1:5) a utisak je doneklepopravio ubedljiv trijumf nad Evertonom od 4:0 u drugom kolu.

Barnli je prošle sezone protutnjao Čempionšipom gde je bio ubedljivo prvi sa 101 bodom. Tokom priprema za novu sezonu odigrali su četiri utakmice sa renomiranim protivnicima. Savladali su Benfiku, igrali nerešeno sa Betisom, a izgubili od Genka i od Majnca.

Vila je pored polovičnog učinka u Premijer ligi izašla i u Evropu i više nego dobro počela put ka Ligi konferencija pošto je u prvoj utakmici plej-ofa sa 5:0 isprašila irski Hibernijan.

Het-trik je postigao Oli Votkins kome su to bil iprvi golovi u sezoni, do sada je bio samo asistent kod jedinog gola protiv Njukasla, dok je protiv Evertona propustio jednu veliku šansu i nekoliko poluprilika.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&3+ (kvota 2,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)