AJNTRAHT BEZ PRIMLJENOG GOLA NA STARTU SEZONE: Majnc mora bolje nego u Berlinu

O. M.

27. 08. 2023. u 11:47

PRETPOSLEDNjA utakmica drugog kola nemačke Bundeslige igra se u Majncu gde domaći tim ove nedelje od 15 časova i 30 minuta dočekuje ekipu Ajntrahta iz Frankfurta.

АЈНТРАХТ БЕЗ ПРИМЉЕНОГ ГОЛА НА СТАРТУ СЕЗОНЕ: Мајнц мора боље него у Берлину

Foto: EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Domaćin, koji je prošlu sezonu u Bundesligi završio očajnim nizom od pet utakmice bez pobede i sa samo jednim osvojenim bodom, što ga je koštalo gotovo već osiguranog plasmana u Evropu, poražen je u prvom kolu od Union Berlina sa 4:1.

Već posle devet minuta golovima Kevina Berensa vodili su Berlinci sa 2:0, ali su između 64. i 70. minuta strepeli ošto je Majnc došao na 1:2 i preuzeo inicijativu. Pri rezultatu 2:0 francuski internacionalac Ludovik Ažork je promašio penal za goste, ali je samo minut kasnije njegovu grešku ispravio zemljak Antoni Kasi. 

Mučio se Union u tim trenucima sve dok Berens nije praktično rešio meč svojim het-trikom. Nešto kasnije, Ažork je promašio još jedan penal, a konačan rezultat Union Berlin - Majnc postavio je srpski mladi reprezentativac Miloš Pantović u šestom minutu nadoknade.

Trener Majnca Bo Svenson možda će razmisliti o promeni izvođača penala posle dvostrukog promašaja Ažorka, mada je Francuz upravo sa bele tačke doneo pobedu njegovoj ekipi u Kupu protiv Elversberga.

Ajntraht u ovu utakmicu ulazi posle evropske epizode. Orlovi su odigrali 1:1 na gostovanju Levskom iz Sofije. Gol za vođstvo doneo je Kolo Muani ali su Bugari izjednačili preko Fadige u petom minutu nadoknade.

Sezonu u Nemačkoj Ajjntraht je otvorio ubedljivim trijumfom u Kupu nad Lokomotivom iz Lajpciga (7:0) dok je u prvom kolu Bundeslige pogodak Randala Kolo-Muanija bio dovoljan za pobedu nad Darmštadom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)