ANDERLEHT PRETI BRIŽU I GENTU: Šarlroa s ovakvim napadom nema šta da traži u Pro ligi Belgije

O. M.

27. 08. 2023. u 12:06

ŠARLROA gostuje Anderlehtu u petom kolu belgijske Pro lige. Utakmica se igra u Briselu od 18 časova i 30 minuta.

АНДЕРЛЕХТ ПРЕТИ БРИЖУ И ГЕНТУ: Шарлроа с оваквим нападом нема шта да тражи у Про лиги Белгије

Foto: Profimedia

Fudbaleri Anderlehta dobro su započeli ovogodišnju sezonu u belgijskoj Pro ligi, iako su u prvom kolu izgubili od Union sen Žiloa sa 2:0. Usledile su tri pobede od kojih prva protiv zvaničnog šampiona Antverpena koji je pao sa bele tačke, a egzekutor je bio Kasper Dolberg.

Sledeći na red je došao Sent Trojden i još jedna minimalna pobeda, ovog puta strelac je bio Ndiaje. U prošlom kolu su se sastali sa Vesterlom i pobedili rezultatom 2:1 golovima Dolberga i veterana Jana Fertongena.

Sada su sa devet bodova na deobi trećeg i četvrtog mesta sa Rojal Unionom, a iza Genta i Briža koji imaju po deset.

Od početka sezone Šarlroa je odigrao tri meča. Protiv Lojvena bilo je 1:1 iako su vodili od devetog minuta meča. Obilo im se o glavu čuvanje rezultata pa su gosti poravnali u završnici sa bele tačke. Usledilo je gostovanje u Brižu gde je Serkl bio bolji i pobedio sa 2:0. Protiv Standarda su odigrali 1:1, a prošle nedelje na gostovanju Genku bilo je 0:0. Šarlroa je od početka sezone postigao samo dva gola. Oni su i prošle godine kuburili s napadom i postigli za uslove belgijske lige, jedne od najefikasnijih u Evropi, skromnih 45 golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,76)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)