ATLETIKO NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Rajo započeo prvenstvo sa dve pobede

V.M.

28. 08. 2023. u 12:19

U poslednjoj utakmici trećeg kola La Lige, Rajo Valjekano će dočekati Atletiko Madrid (21.30).

АТЛЕТИКО НА ТЕШКОМ ГОСТОВАЊУ: Рајо започео првенство са две победе

Foto Profimedia

Iako je ostao bez Andonija Iraole koji je preuzeo Bornmut, Rajo je ostvario dve pobede predvođen novim trenerom Franisiskom Rodrigezom.

Prvo je bio bolji od Almerije sa 2:0, a zatim je istim rezultatom savladao Granadu. Zanimljivo je da je Rajo oba pomenuta trijumfa ostvario u gostima na kojima se baš mučio prošle sezone kada mu je malo falilo da zauzme neko od mesta koja vode u evropska takmičenja.

Jedina ekipa koja je do sada ostvarila tri pobede je Real Madrid, a Rajo ima šansu da mu se trijumfom priključi u samom vrhu tabele.

Što se tiče Atletika on je pokupio četiri boda u uvodna dva kola. Na otvaranju prvenstva je savladao Granadu sa 3:1, dok je u prošlom kolu odigrao remi bez golova sa Betisom na ''Benito Viljamarinu''.

''Jorgandžije'' imaju velike probleme sa izostancima i večeras će biti bez Himeneza, Kokea, Lemara i Mandave, a verovatno neće biti ni Žoaa Feliksa koji se tokom čitavog leta trudi da napusti četu Čola Simeonea i nije odigrao nijedan minut u dosadašnjem toku prvenstva.

Atletiko tradicionalno voli da igra sa Rajom jer ga je na poslednjih pet međusobnih susreta savladao četiri puta, a uz to je viđen i remi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave