HARI KEJN DOMINIRA BUNDESLIGOM: Vreme je da Bajern reši enigmu zvanu Menhengladbah

V.M.

02. 09. 2023. u 11:21 >> 11:21

U kasnijem subotnjem bundesligaškom terminu od 18:30 Borusija Menhengladbah dočekuje Bajern iz Minhena.

ХАРИ КЕЈН ДОМИНИРА БУНДЕСЛИГОМ: Време је да Бајерн реши енигму звану Менхенгладбах

FOTO: Tanjug/AP

Tomas Tuhel je čitavog leta insistirao da redove njegove ekipe pojača Hari Kejn, uprava mu je ispunila želju, a u uvodna dva kola se videlo zašto je Nemac toliko želeo najboljeg strelca u istoriji engleske reprezentacije.

Bajern je u dva uvodna kola upisao trijumfe, nad Verderom i Auzburgom, a glavna tema u Minhenu su sjajne igre Kejna koji je na tim utakmicama postigao tri gola i podelio jednu asistenciju.

Gost ove godine cilja da se vrati u sam vrh svetskog fudbala i napravio je veoma konkurentan tim koji predvođen Tomasom Tuhelom može uraditi velike stvari.

Zanimljiv je podatak da je aktuelni šampion Nemačke jedna od retkih ekipa koja je poslovala u plusu. Naime potrošili su 155 miliona na tri igrača (Kejna, Kima i Pereca), ali su prodaja (Gravenberč, Ernandez, Pavar, Mane...) prihodovali čak 174 miliona.

Što se tiče Menhegladbaha, on je u prvom kolu odigrao verovatno najzanimljiviji meč dosadašnjeg toka Bundeslige u kojem je remizirao sa Augzburgom, 4:4. Borusija je čak tri puta vodila na tom susretu, ali je na kraju pogotkom Cvancare u sudijskoj nadoknadi spasila bod.

U prošlom kolu današi gost dočekao je Bajer Leverkuzen koji ga je u dominatnom stilu savladao sa 3:0, pa Menhegladbah zauzima slabašno 12. mesto na tabeli Bundeslige.

Ako postoji neka ekipa protiv koje Bajern ''ne ume'' da igra to je Menhegladbah kojeg Bavarci nisu savladali u poslednjih pet navrata. Na tih pet utakmica, Borusija je upisala tri pobede, a viđena su i dva remija.

Mislimo da je vreme da Bajern reši engimu zvanu Menhengladbah.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&|1+ (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)