MOŽE LI IKO DA ZAUSTAVI LESTER? Hal se probudio posle lošeg starta sezone

O. M.

02. 09. 2023. u 11:20 >> 11:20

DERBI petog kola engleskog Čempionšipa igra se ove subote od 16 časova na King pauer stadionu u Lesteru, gde domaće "lisice" dočekuju "tigrove" iz Hal sitija.

МОЖЕ ЛИ ИКО ДА ЗАУСТАВИ ЛЕСТЕР? Хал се пробудио после лошег старта сезоне

Foto: Profimedia

Lester je besprekorno startovao sezonu i posle četiri pobede iz isto toliko kola potvrdio prognoze da će se ekspresno vratiti u Premijer ligu. 

U prošlom kolu pobedili su Roteram u gostima sa 2:1. Još jednom su pokazali da su superiorna ekipa koja zna da kontroliše igru veći deo meča.Istim rezultatom, 2:1, Lester je pobedio Kardif i Koventri, dok je na gostovanju Hadersfildu bilo 1:0. 

Lisice su dobro počele i u Liga kupu gde su stigle do trećeg kola pobedama od 2:0 nad Bartonom i Tranmerom.

Hal Siti je neporažen u prethodna tri ligaška meča. Ovaj tim je pobedio Šefild Venzdej i Blekburn, dok je bodove podelio sa Bristol sitijem. Gost je igrao veoma dobro protiv Blekberna. Tokom čitavog meča imali su veći posed lopte, a ukupno su imali 24 šuta na gol. Protiv Venzdeja, fudbaleri Hala pokazali su karakter jer su uspeli da preokrenu rezultat.

Šteta za ovu ekipu što se nije na vreme probudila pa je sezonu počela sa dva poraza, prvenstvenim od Noriča i onim u Liga kupu od Donkastera i to pred svojim navijačima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!