"SVRAKE" U GRADU "GALEBOVA": NJukasl pojačan dolazi na noge Brajtonu

O. M.

02. 09. 2023. u 11:36 >> 11:36

U četvrtom kolu Premijer lige Brajton dočekuje Njukasl. Utakmica je na programu u subotu od 18.30 na "Falmer" stadionu.

СВРАКЕ У ГРАДУ ГАЛЕБОВА:  Њукасл појачан долази на ноге Брајтону

FOTO: EPA

U poslednjem kolu Premijer lige Brajton je na svom terenu poražen od Vest Hema sa 3:1. Galebovi su u prvom kolu pobedili Luton sa 4:1, a u drugom identičnim rezultatom i Vulvse.

U pripremnom periodu odigrali su četiri prijateljske utakmice ostvarivši jednu pobedu i remi, ali i dva poraza. Prošle sezone su završili na šestom mestu na tabeli sa 62 boda, jednim više od sedmoplasirane Aston Vile. Napadač Hulio Ensisozbog povrede kolena neko vreme neće biti na raspolaganju menadžeru Robertu de Zerbiju koji ne može da računa ni na Jakuba Modera koji se  još uvek oporavlja od problema sa ukrštenim ligamentima.

Karlos Baleba, pojačanje iz Lila mogao bi da debituje ako mu De Zerbi nađe mesto u veznom redu pored Paskala Grosa. Ansu Fati bi takođe mogao da zaigra pošto je kompletirana njegova pozajmica iz Barseloine.

Njukasl u Brajton dolazi posle poraza na svom Sent Džejmsis parku od Liverpula u prošlom kolu. Svrake su u prvom kolu pobedile Aston Vilu sa 5:1, a potom izgubili od Mančester sitija sa 1:0.

U pripremnom periodu odigrali su sedam prijateljskih utakmica, ostvarivši pet pobeda i dva remija. Prošlu sezonu u Premijer ligi završili su na četvrtoj poziciji sa 71 osvojenim bodom, četiri više od petoplasiranog Liverpula i time obezbedili učešće u Ligi šampiona ove sezone gde će u grupi biti sa PSŽ-om, Dortmundom i Milanom.

Što se tiče povreda, Džo Vilok i Emil Kraft su van terena, dok je Sven Botman bio primoran da napusti teren zbog problema sa skočnim zglobom u završnici poraza od Liverpula pa je i on neuzvestan. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1, 68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona