"MANDARINE" SE MUČE DA POSTIGNU GOL: Domaćin igra iznad svih očekivanja

O. M.

05. 09. 2023. u 09:23

BLEKPUL gostuje ekipi Baroua u jednom od najzanimljivijih susreta prvog kola engleskog EFL trofeja. Utakmica se igra na Holker stritu od 20 časova.

МАНДАРИНЕ СЕ МУЧЕ ДА ПОСТИГНУ ГОЛ: Домаћин игра изнад свих очекивања

FOTO: Profimedia

"Mandarine" su favoriti u ovom meču kao i u celoj grupi u kojoj su pored današnjih rivala još Morkamb i juniori Liverpula.

Barou dolazi iz Lige dva gde za sada igra bolje od očekivanja jer posle šest kola zauzima četvrtu poziciju sa 11 bodova, sa samo dva manje od lidera Nots kauntija. Gledajući dosadašnju gol-razliku "strela" (7:5), može se reći da ove sezone igraju na malo golova, što nije bila odlika ove ekipe prethodnih sezona.

Blekpulova gol-razlika je još neobičnija za ekipu iz Lige jedan. U dosadašnjih šest kola postigli su samo četiri gola, od toga polovinu proteklog vikenda u pobedi 2:1 nad Viganom.

Činjenica je da se muče da postignu gol (tri puta su igrali 0:0 u prvenstvu), ali ni odbrana nije baš od čelika, naročito kada se suoči sa jačim ekipama, kao što je bio slučaj u drugom kolu Liga kupa kada su ih Volvsi isprašili sa 5:0. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana