MALI DERBI VELIKOG MANČESTERA: Bolton protiv Salforda kreće u odbranu trofeja

O. M.

05. 09. 2023. u 11:12 >> 11:12

FUDBALERI Boltona i Salforda ukrstiće koplja u drugoj utakmici grupe "5" engleskog Liga trofeja. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na stadionu Boltona koji brani pehar osvajača ovog takmičenja.

МАЛИ ДЕРБИ ВЕЛИКОГ МАНЧЕСТЕРА: Болтон против Салфорда креће у одбрану трофеја

Foto: Profimedia

Troteri su u prošlogodišnjem finalu ubedljivo savladali Plimut sa 4:0.

Zanimljivo je da sve četiri ekipe u ovoj grupi dolaze iz područja Velikog Mančestera. Pored Boltona i Salforda tu su još Stokport kaunti i omladinci Mančester junajteda koji su u prvom meču odigrali 1:1, a onda su crveni đavoli pobedili na penale i tako upisali dodatni bod pa sad vode na tabeli.

Bolton je trenutno drugi na tabeli Lige jedan iza Eksitera koji ima nešto bolju gol-razliku, dok je Salford tek 17. na tabeli Lige dva. "Crveni" su u suvlasništvu singapurskog biznismena Pitera Lima i "projekta 92", grupe koju čine nekadašnje "Fergusonove bebe" Dejvid Bekam, Pol Skols, Niki Bat, Rajan Gigs i braća Nevil.

Međutim, Salford je pokazao da zna da igra kup-takmičenja pošto se plasirao u treće kola Liga kupa i to savladavši dve ekipe iz Čempionšipa, Preston i Lids. U trećem kolu, kroz tri nedelje, očekuje ih duel sa premijerligašem Barnlijem, što će biti poslastica za navijače na Mur lejnu i ispit zrelosti za menadžera Nila Vuda koji je pre 20 godina kao igrač Mančester junajteda jednu polusezonu proveo na pozajmici u Barnliju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024