"CRVENO-BELI" NE ODUSTAJU OD BORBE ZA TITULU: "Studenti" se već oprostili od elite

O. M.

06. 09. 2023. u 12:53 >> 12:54

U sredu od 20 časova i 45 minuta na programu je zaostala utakmica 26. kola irske Premijer divizije u kome poslednjeplasirani UC Dablin dočekuje drugoplasiranu ekipu Deri sitija.

ЦРВЕНО-БЕЛИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД БОРБЕ ЗА ТИТУЛУ: Студенти се већ опростили од елите

Foto Profimedia

"Studenti" iz Dablina igraju jednu od gorih sezona u istoriji. Posle 28 odigranih kola imaju samo deset bodova, čak 17 manje od najbliže ekipe na tabeli, devetoplasiranog Kork sitija. Čak i ako pobede u ovoj zaostaloj utakmici, zaostatak će biti 14 bodova, što znači da je sudbina Dablina da se od naredne sezone seli u niži rang.

Dablin je vezao osam utakmica bez prvenstvene pobede, a u međuvremenu je malo nedostajalo da ispadne u Kupu od drugoligaša Kob remblersa koji je ispustio vođstvo od 1:0. Na kraju je bilo 3:1, ali Kob će po svemu sudeći imati priliku već naredne sezone da se u drugoligaškom društvu osveti Dablinu za ovaj poraz.

S druge strane, Deri siti sa 50 osvojenih bodova iz 28 odigranih kola zauzima drugo mesto na tabeli. Za vodećim Šamrok roversima zaostaju sedam bodova, ali ako pobede UC Dublin u sredu, smanjiće taj zaostatak na četiri boda.

Prethodni deo sezone bio je mnogo zahtevniji za "crveno-belu armiju" jer su učestvovali i u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Nakon što su u prva dva kola izbacili HB Toršavn i KuPS, Deri je u trećem kolu eliminisan od Tobola iz Kazahstana na penale, tako da sada mogu u potpunosti da se fokusiraju na završetak sezone u domaćem šampionatu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)