"SLONOVI" IDU NA AFRIČKI KUP NACIJA: Selektor Libije pozvao klince za kraj kvalifikacija

O. M.

06. 09. 2023. u 12:56

EKVATORIJALNA GVINEJA gostuje Libiji u prvoj utakmici šestog kola grupe J kvalifikacija za Afrički kup nacija. Utakmica se igra na Stadionu februarskih mučenika u Bengaziju od 21 čas.

СЛОНОВИ ИДУ НА АФРИЧКИ КУП НАЦИЈА: Селектор Либије позвао клинце за крај квалификација

Foto: Profimedia

Sve je već poznato u ovoj grupi, Ekvatorijalna Gvineja i Tunis obezbedili su plasman na završni turnir koji će se od 13. januara do 11. februara održati u Obali Slonovače.

"Slonovima" je, doduše, potrebna pobeda, ukoliko žele da završe kao pobednici grupe, pošto Tunis koji u poslednjem kolu dočekuje Bocvanu ima dva boda manje i bolji međusobni skor (4:0 i 0:1).

Libija je u poslednjem kolu poražena od Bocvane. Selektor Hamdi Batau rešio je da za poslednji meč u grupi pozove grupu mladih igrača kojima će meč sa Ekvatorijalnom Gvinejom biti debi u dresu "vitezova Mediterana". 

Ekvatorijalna Gvineja je pobedila u tri poslednja međusobna susreta. Ove dve reprezentacije bile su u istoj grupi i u prethodnom ciklusu Afričkog kupa nacija, interesantno i Tunis je bio s njima, samo ne Bocvana. "Slonovi" su tada pobedili sa 1:0 i 3:2, a u drugoj utakmici gubili su sa 2:1 do 90. minuta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,30)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije