NEMCI SMENILI SELEKTORA: Mbape i družina dolaze u Dortmund da produže mizeriju ''pancera''

V.M.

12. 09. 2023. u 09:23

VEČERAS ćemo na ''Signal iduna parku'' gledati prijateljski meč između Nemačke i Francuske (21:00).

НЕМЦИ СМЕНИЛИ СЕЛЕКТОРА: Мбапе и дружина долазе у Дортмунд да продуже мизерију панцера

FOTO: Tanjug/AP

Nemački savez se odlučio na dosta hrabru odluku jer je početkom ove nedelje manje od godinu dana pre Evropskog prvenstva napustio Hansi Flik. Čovek koji je sa Bajernom osvojio sve što se osvojiti može je dosta slabio vodio ''pancere'' i to ga je koštalo posla.

Na svetskom prvenstvu nije useo da prođe grupu, a kako je plasman na Euro osiguran jer su domaćini Nemci su igrali prijateljske utakmice na kojima ne znaju za pobedu na poslednjih pet susreta.  Kap koja je prelila čašu bio je poraz od Japanaca pre nekoliko dana koji su u sred Volzburga slavili sa ubedljivih 4:1.

Reprezentaciju će privremeno preuzeti Rudi Feler koji je vodio Nemce početkom veka kada su na Svetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji dogurali do finala gde ih je ''sahranio'' Ronaldo Nazario da Lima sa dva gola.

U Dortmund dolazi kaznena ekspedicija Francuske koja izgleda impresivno na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, odigrala je pet utakmica na kojima je osvojila maksimalnih 15 bodova.

Poslednju pobedu u nizu ''galski petlovi'' su ostvarili pre pet dana kada su savladali Irsku sa 2:0. Dovoljno o impresivnoj igri Francuske govori njihova gol-razlika na tih uvodnih pet utakmica, 11:0.

Ekipu predvodi jedan od najboljih fudbalera sveta Kilijan Mbape koji je postigao četiri gola i podelio tri asistencije u dosadašnjem toku kvalifikacija.

Poslednji put kada su se ove reprezentacije susrele bilo je na Evropskom prvenstvu, igralo se u Minhenu i tada je Francuska slavila sa 1:0.

Večeras očekujemo jednu otvorenu, napadčku utakmicu sa obe strane i verujemo da će biti golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)